Oksekød i wok opskrift opskrifter

Wok med Ingefær, Oksekød og Svampe

Wok med Ingefær, Oksekød og Svampe

i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. n. w. o. k. r. t. l. æ. a. s. u. d. v. p. c. y. ,. å. f. m. g. b. ø. h. O. -. ). W. S. 2. 4. 0. ½. 1. 5. F. H. V. 3. T
Wok med oksekød

Wok med oksekød

i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. W. o. k. r. e. t. n. m. g. h. u. D. d. ". ø. l. s. a. b. p. M. f. æ. v. j. y. ,. (. å. ). H. w. 3. 4. 0. 2. ½. 1. S. V. B. T. K. P. ) g
Wok med Oksekød og Mango

Wok med Oksekød og Mango

Smagen af vin, tomatpure, løg og oksekød leder tankerne derhen, samtidig med at koriander og chilitilsætter et asiatisk præg

Wok med hakket oksekød og nudler

Denne lækre opskrift på stegte ris med hakket oksekød. Kom den anden halvdel af olieniwokken, og svits det hakkede oksekødheri
Spidskål i wok med oksekød

Spidskål i wok med oksekød

Skær oksekødeti tynde skiver. Varm en wok eller dyb pande op med olie. Udrør majsstivelseni vandet og kom det i
Lækker Wokret med oksekød

Lækker Wokret med oksekød

oksewokstrimler - Kvaliteten er op tildig selv. Dagens aftensmad var lidt brug af rester - dog med tilføjelser
Wok Stegt Hvidkål

Wok Stegt Hvidkål

sammen med denne oksekødsret. Varm wokken op under fuld varme, kom oliei og svits løg og hvidløg kort til de bliver klare
Pirog med spicy oksekød

Pirog med spicy oksekød

I en wok eller i en stor pande varmes lidtolie. Tilsæt det hakkede oksekød og brun grundigt, og kom så gulerod, spidskommen, chili, salt og peber ved
Asiatisk okse i grøn wok

Asiatisk okse i grøn wok

olie. svinekød i tern . friskrevetingefær. fiskesauce. sort sesam Tilbehør. Kogte ris eller nudler. olie. svinekød i tern 
Asiatisk salat med oksekød

Asiatisk salat med oksekød

Så blev der lidttidtil at blogge igen - og denne her opskrift fortjener i den grad at blive delt. Salaten er superlet at lave, men husk at starte dagen før, da oksekødet skal have lov og stå at trække i den lækre marinade natten over