Oksekød frikadeller opskrifter

Græske frikadeller

Græske frikadeller

Her får I vores opskrift på lækre græske frikadeller. Det er jo ingen hemmelighed at vi her i familien elsker frikadeller, og denne opskrift er bare så god
Græske frikadeller

Græske frikadeller

I Danmark laves græske frikadeller for det meste af hakket oksekød. Jeg ved ikke, om græske frikadeller – eller kødboller, som Keftedes betyder – er en gudespise i Grækenland
Frikadeller med bønner

Frikadeller med bønner

Seneste skud på stammen er disse frikadeller, som er lavet med halvt kød og halvt bønner. Form frikadeller, og steg dem på panden i kokosolie
Frikadeller med skvalderkår

Frikadeller med skvalderkår

hakket oksekød. Som led i mit projekt "Spis dit ukrudt", fik jeg lavet de her frikadeller med skvalderkål, som smager nærmest som bredbladet persille eller en selleritop
Bürek

Bürek

500 g hakket oksekød. Share on TumblrShare on Tumblr 500 g hakket oksekød. Bürek eller börek eller andre varianter af ordet er oprindeligt en tyrkisk ret, men den er udbredt i flere andre lande – som Bulgarien, Grækenland, Israel, Italien, Bosnien, Tunesien og mange andre steder i verden også
Köfte

Köfte

Endvidere er den tyrkiske lavet af hakket oksekød, hvor den danske er af flæskekød eller blandet flæsk og kalv
Opskrift på millionbøf

Opskrift på millionbøf

Jeg tænker blandt andet at lave en god gryderet, boller i karry, lasagne og frikadeller. 400g hakket oksekød
Cevapcici eller hvad de nu hedder

Cevapcici eller hvad de nu hedder

Og så er der hede debatter om ingredienserne, skal der svinekød i cevapcici, eller skal oksekød og lammekød blandes, eller skal vi blande alle tre sammen
Karrykål

Karrykål

Vil du have kød i, kan du svitse strimler af kylling, hakket oksekød eller skinkekød i tern, inden du kommer kålen i
Tyrkiske delikatesser

Tyrkiske delikatesser

Især hvis du vælger lammekød, men oksekød kan også bruges, hvis du er kræsen, for det er hovedsageligt krydderierne, der giver den klassiske, tyrkiske smag
Amerikaner burger

Amerikaner burger

Hemmeligheden ved en god burger er først og fremmest at bøffen ikke bliver tør, dette undgår amerikanerne ved at blande kødet lidt ligesom vi laver frikadeller