Kærestens opgave blev derfor at vælge om menuen i går skulle stå på oksefilet eller blåmuslinger, og han besluttede sig for en ordentlig bøf på grillen
Tynde skiver af oksemørbrad, oksefilet eller lignende mør udskæring. Derudover er der mulighed for at variere maden, man laver på den, og tilbehøret i det uendelige, så man behøver ikke spise det samme hver gang
De forskellige saucer og andet tilbehør tillaves og anrettes i små skåle. Forslag til tilbehørDer kan anvendes forskellige saucer og marinader efter smag og den tid man har til rådighed
Tilbehør som ris eller nudler burde du også have klar. 400g oksekød (fx oksefilet, spidsbryst, tværreb, flanksteak). 400g oksekød (fx oksefilet, spidsbryst, tværreb, flanksteak)
Brug en rest oksefilet fra i går, som skæres i store tern. Tilbehør. Retten tilberedes med ovennævnte ingredienser, (uden kartoffel-tern) men med friske oksefilet-stykker eller mørbrad-stykker, krydderier, engelsk sovs, tomatpure og piskefløde, og serveres med pomfritter