I dag skulle et stykke af den storeoksefilet, som jeg købte forrige uge, finde sin vej til bordet. Der skæres en stor lomme i fileten, hvorefter lommen fyldes med den halve mozzarellaost, bresaolapølsen, tomatpestoen, rosmarin og basilikum
6-800 gram oksefilet i mundrette stykker (andre udskæringer virker også fint). 2 store løg i rustikke stykker. 1 stor kvist frisk rosmarin. 3/4 af en stor dåse tomatpuré
Vi fik dem sammen med et stykke oksefilet og nogle af de sidste grønne bønner fra sidste års høst. Til 5 store medaljer skal man bruge. 1 stor gulerod i skiver. 5 store medaljer skal man bruge. 1 stor gulerod i skiver
En oksefilet – af egen avl – der var så lang, at den måtte ligge diagonalt i bradepanden. Det går nemlig aldrig galt, og det er samme metode til en stor og en lille steg
Oksefiletsalat med chili, citrongræs og ris. Vi fik serveret lidt snacks bestående af små rejeships, sesamkager og nødder, og valgte den store Dai Duong menu
En "lille" oksefilet på nogle kilo kom ud af posen og blev luftet. Det er længe siden jeg har fået en god bøf, så jeg åd den ene jeg havde reserveret til mig selv, med stor fornøjelse