Oksefilet sauce opskrifter

Fondue Bourguignonne

Fondue Bourguignonne

De forskellige saucer og andet tilbehør tillaves og anrettes i små skåle. Kødet dryppes med salt og spises med de forskellige saucer og salater, som står på bordet
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Skær oksefilet i fine strimler og vend med paprika, salt og peber. Men han er heldigvis glad for kød og sauce
Bøffer i grøn te og sort hvidløg

Bøffer i grøn te og sort hvidløg

Nanette tilbereder oksefiletbøffer med ponzu sauce. 1 kg pudset oksefilet. Skær bøfferen i skiver, og dyp i ponzu saucen 1 kg
Lynstegt oksekød med Thaibasilikum

Lynstegt oksekød med Thaibasilikum

soyasauce. oyster sauce. fishsauce. Skær skalotteløgene i strimler, hak hvidløgene, vask og pluk basilikumbladene og bland soyasauce, oyster-sauce og fish-sauce i en lille skål
Jensen's GO HOME!

Jensen's GO HOME!

Aftenens menu stod på lækre bøffer skåret af en oksefilet med pommes fra Netto, små karotter og HJEMMELAVET WHISKEYSAUCE

Kivi Bistro

Oksefiletsalat med chili, citrongræs og ris. Det er ren fingerfood og blev serveret med tre saucer. Der var overraskende meget oksefilet, den var marineret i chili og smagte virkelig godt, men jeg kunne langt fra komme igennem alt kødet alene
Vind et gavekort til ILLUM // Tasty Days

Vind et gavekort til ILLUM // Tasty Days

Slagteren fra Irma skærer gode bøffer af en oksefilet, som du kan få med hjem til en billig penge – og du kan få et tip eller to med hjem til køkkenet

Gratineret oksefilet

I denne opskrift er der brugt ”spansk sauce”, opskriften er fra sidst i 1950`erne, det har ikke været muligt at få at vide, hvad denne sauce bestod af, men det skulle være én man kunne købe på flaske

Salat med oksekød

Soja sauce. 200 g Oksefilet.  . Læs også. Mexicanske pandekager med oksekød og chili 2 spsk. Citronsaft. 200 g Hovedsalat, salatblade

Grøn Karry med aubergine

Tilsæt kødet, lad kokosmælken koge igen og tilsæt fish sauce og sukker. Grøn Karry med aubergine - 1/4 portion grøn karrypasta- 350 g oksefilet, skåret i mundrette stykker- 400 ml kokosmælk- 1 aubergine, skåret i mundrette stykker- 2 tsk sukker- 3 spsk fish sauce- 2 røde snack peberfrugter, skåret diagonalt- 4 kaffir limeblade, tørrede eller friske. 3 spsk fish sauce