Oksefilet og sovs opskrifter

Oscars 2015

( I weekenden tager vi chancen og spiser en oksefilet, som har ligget i fryseren noget tid, med god salat og kartofler til
Sharks - ikke blot en poolbar

Sharks - ikke blot en poolbar

Bøffen kunne man få i flere udgaver - jeg togoksefilet-versionen, mens kæresten holdt sig til den klassiske hakkebøf
Oksesteg med Rodfrugter

Oksesteg med Rodfrugter

Og nu ødelægger du ikke retten ved at opvarme en lorte pulversovs. Salt og peber. Hvis du ønsker en brun sovs til

Kong Fidde's livret / Luksus-biksemad

Retten tilberedes med ovennævnte ingredienser, (uden kartoffel-tern) men med friske oksefilet-stykker eller mørbrad-stykker, krydderier, engelsk sovs, tomatpure og piskefløde, og serveres med pomfritter

Maddagbog v.4

SÆSON frikadeller, kartofler, brun sovs, hjemmelavet rødkål og asier. den traditionelle tomatsuppe med nøgleben og sennep (sammen med drengene fra Det Culinariske Corps + fruer)