Oksefars med kartoffelmos opskrifter

Millionbøf

Endnu en god, gammel kending – millionbøf medkartoffelmos. Pil og hak løg og hvidløg, og brun dem sammen med kødet

Millionbøf

Endnu en god, gammel kending – millionbøf medkartoffelmos. Pil og hak løg og hvidløg, og brun dem sammen med kødet

“Gedebøf” på kartoffelmos

At kalde retten for ”gedebøf” er nok lidt af en tilsnigelse, da bøffen jo er lavet af oksefars. Bøf a la Lindstrøm med rodfrugtemos Normalt tilsætter vi kartoffelmos til vores bøf Lindstrøm, men det er der ikke i disse

“Gedebøf” på kartoffelmos

At kalde retten for ”gedebøf” er nok lidt af en tilsnigelse, da bøffen jo er lavet af oksefars. Læg de fire bøffer på en bageplade beklædt med bagepapir

fattigmands skibberlabskovs

Drysses til slut med persille og serveres med engelsk sauce samt rødbeder. Gammeldags oksesteg i Römertopf & Kartoffelmos m/persille

En hyldest til morfar

4 gulerødder 2 porrer 450 g oksefars 1 løg Kartoffelmos. Ingredienser. 4 pers. 8 kartofler lidt mælk salt og peber Fremgangsmåde

Pariserbøf med syrlige grøntsager

Fuldkornstortillaer medoksefars Der er jo uanede muligheder, når man laver fyld til tortillas. American pie Uhhhhh… Kartoffelmos – hvem elsker ikke kartoffelmos

Bøf a la Hawaii

Bøf a la Lindstrøm med rodfrugtemos Normalt tilsætter vi kartoffelmos til vores bøf Lindstrøm, men det er der ikke i disse

Bøf Lindstrøm

Rør farsen medkartoffelmos, rødbeder, kapers, æg, salt og peber. De fleste danskere elsker en god bøf med masser af løg, men bøf Lindstrøm er nu heller ikke tosset