H. e. r. m. d. t. f. o. s. l. a. g. i. n. u. k. h. b. y. å. -. c. p. L. J. v. S. ø. æ. C. j. ,. T. é. 3. Æ. 1. /. 4. 2. R. I. (. ). Å. 0. 5. . F. 6. U. B. 7. 8. A. E. D. '. G. P. N. V. ½. K. w. O
Ugens menu grove kerner. Vi fik en storslået 6 retters menu, hvor især rodfrugterne brillerede. __________________________________________________________________________________________________________________________
årets nytårsmenu finder du her. Ugens menu . __________________________________________________________________________________________________________________________
Menuen og vinene er på plads. Menu. Rødbede, gedeost og confiteret æggeblomme. Nytåret 2012 er her og der skal laves mad til 14 mennesker i et køkken, der passer bedre i størrelsen til at lave mad til to
Nytåret står for døren, og det er tid til at sammensætte den perfekte nytårsmenu. For nogle er menuen den samme år efter år – for andre skal man helst overgå sig selv igen og igen
Nytårsaften var en rigtig dejlig og hyggelig aften, som blev tilbragt sammen med et vennepar. Menuen var for første gang i mange år fundet på i sidste øjeblik, og alle indkøb blev gjort d
I hvert fald hvis det var en moderne husmor, der stod for menuen. Del. Tunmousse er en rigtig retroret. Den stammer tilbage fra 1980’erne, hvor vi spiste den som forret til familiefester og måske nytår
Aftenens menu. Hip hurra og godt nytår. Så skal det fejres, at vi er på vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad