Jeg er stor fan af mit nye stenalderbrød. skive (en skive solsikkerugbrød fra Schulstad (35 g. Fra jeg begyndte at finde ingredienserne frem til jeg tog brødet ud af ovnen gik der 45 minutter. Fedtfattig, Glutenfri, Hørfrø, Kernebrød, Paleo, Rugbrød, Stenalderkost, Sukkerfri 33 g. skive (en skive solsikkerugbrød fra Schulstad (35 g
Jeg har tænkt over hvad der skulle være det nye sort på bloggen og mit valg er faldet på de go’e gamle danske retter, som her på bloggen hedder Oldschool style
Tang er kommet i søgelyset – og blevet det nye sort. For snart to år siden indgik jeg et samarbejde med Nordisk Tang, og var med lige fra starten med at inspirere danskerne til at lave opskrifter med deres fantastiske produkter, og dermed sætte dem tættere på deres vision -At få os til at spise mere tang
Tang er kommet i søgelyset og blevet det nye sort. Hvis du ønsker at få inspiration til lækre opskrifter med denne tangpesto samt mere fisk, kan du følge denne blog på Facebook-siden, hvor du vil blive opdateret, med forskellige opskrifter
til de nye hold-deltagere på forløbet Få hul på dit sundhedsprojekt. Meget af min viden om kost og sundhed har jeg samlet op, fordi jeg bare suger den slags viden til mig alle steder fra
jeg gjorde dog en vældig indsats for at få internet på MacBooken (hotspot er vejen frem, men kun når man sidder inde i vores nye stue, ellers duer det ikke
Men det sker, at FORVENTNINGER har det med at spænde ben for nye, sunde retter og initiativer. I dag er vi startet op på en ”semi” stenalderkost og med semi mener jeg, at vi ikke har fravalgt rodfrugter og stadig spiser en lille smule økologisk smør
Men så er det godt, at et nyt år bringer nye ambitioner. Manden og jeg besluttede os for at flytte fra Florida til Danmark, vi roadtrippede de sydøstlige stater, og efter nogle måneders arbejde på min gamle arbejdsplads i Lem City er jeg tæt på at have overstået første semester på Lingvistik
Jeg sidder som en meget fornuftig voksen og blogger ude i vores nye køkken, så jeg kan holde øje med aftensmaden og maden til den kommende uges madpakker
Jeg synes bare ikke at der er noget bedre en friske sommergrøntsager og frisk citron sauce til en saftig unghane- her kommer så hvordan sådan en skal ordnes