Den er nemlig både god og nem, den bliver kun bedre på andendagen, og du kan putte lige præcis det fyld i, du bedst kan lide og få en nykage ud af det hver gang
Og netop dér bli’r det spændende, for hvor jeg har en helt klar mening om, hvordan netop dén opskrift skal lyde (se mere her), for at ramme en god tiramisu, så er der mange, som – granskende til blasfemisk efter min opfattelse – blander mærkværdigheder som sambuca, amaretto og andet skummelt i
The cake fantic sørme også, for hver gang der røg en plade brunkager til afkøling, ja så var de faktisk væk da en ny plade skulle afkøles - men hey, det er da et dejligt tegn når de ryger så hurtigt
Jeg er klar over at indlægget måske vil være lidt irrelevant for mange, hvis i ikke lige ligger vejen forbi New York i den nærmeste fremtid, men jeg har dog besluttet mig for at dele alle mine spændende mad oplevelser med jer alligevel
Efter min mening er lime baren bedre end citronbaren, lime har nærmest en lille ekstra smag, en bitterhed, som gør den enormt spændende at spise og så ser den dejlig frisk ud
Dog spiser jeg stadig chokolade, kage og chips i ny og næ uden overdrevet forstand. Jeg har valgt dette netop af den grund at det handler om ens fordøjelse og ikke er endnu en ny “smart” kur som man ser alle steder nu om dage