Retten har en perfekt balance mellem det sure, søde, salte og stærke, og så er den proppet medgrøntsagerog sundhed – og har en dejlig cremet sauce som afrunder retten helt perfekt
Du kan også sagtens bruge kylling eller okse i stedet for svinekød, du kan bruge nærmest alt grønt fra køleskabet og servere med alt fra ris til nudler, stegte grøntsager eller grøntsags/kartoffelmos
Du kan servere det mednudlerog frisk porrer på toppen. Jeg gjorde det at kylling, gulerødder, chili, hvidløg, salt og peber, og evt andre grøntsager fra køleren, i en gryde med vand
Lav en vegetarisk version mednudler, mango, gulerødder, kål, peanuts og måske en karrydip. Jeg har her fyldt dem med gulerødder, rød peber, mango, kylling, avocado og koriander
I stedet for ris kan retten naturligvis også serveres mednudler. Kom peberfrugt og broccoli i wokken sammen med ingefær og steg ved god varme under omrøring, til grøntsagerne er møre