Nordisk opskrifter

Nordisk kålsalat

Nordisk kålsalat

Skær lige dele rødkål, hvidkål og fennikel i papirtynde stykker og bland dem med de friskhakkede krydderurter
Nordisk inspireret gullash-suppe

Nordisk inspireret gullash-suppe

Mandag aften fik vi denne suppe, som lige fik et nordisk twist i form af en masse danske rodfrugter, hvilket også gjorde suppen endnu mere mættende
Nordisk grønt med besøg udefra

Nordisk grønt med besøg udefra

M. a. n. b. e. h. ø. v. r. j. o. i. k. l. t. d. s. m. f. ,. g. å. æ. L. u. p. J. y. B. z. (. 4. ). 2. 1. 8. /. c. S. P. é. K. T. D. 5. H. -. R. F. V. N
Det nordiske køkkens bagside – eller hvad?

Det nordiske køkkens bagside – eller hvad?

Sæsonerne, vejrets luner og de særlige betingelser, jorden giver i vores nærmiljø er det, der gør vores egne lokale råvarer til noget unikt, som lige nu hyldes verden rundt under navnet ‘det nye nordiske køkken’
Nordisk dressing

Nordisk dressing

Rør dressingen sammen og smag til. Brug et stykke kål som smage-ske, så får du den rette smagskombination at dømme ud fra

Nordisk Cæsarsalat

Æggeblomme og olie skal have stuetemperatur. Hæld de to slags olie sammen i en lille kande. pisk æggeblomme, eddike og salt sammen i en skål, tilsæt olien i en tynd stråle under piskning, så du får en luftig majonæsedressing
Nordisk wok

Nordisk wok

En nordisk variation af en wokret. 4-500 g skært svinekød, jeg brugte snitzel. 1 pose palmekål eller grønkål
Ny Nordisk Hverdagsmad - Meyer og

Ny Nordisk Hverdagsmad - Meyer og

Se hvad jeg har fået i julegave - kender nogle af jer denne. Jeg glæder mig ihvertfald til at prøve den af - og så skal jeg nok give besked hvad jeg synes om
Nordiske rødder

Nordiske rødder

Skræl rodfrugterne og skær dem i mindre stykker. Varier gerne udskæringerne, så rodfrugterne får forskelligt udseende
#MadbloggerUdfordringen5/Nordisk jul

#MadbloggerUdfordringen5/Nordisk jul

J. e. g. h. a. r. t. æ. n. k. o. N. d. i. s. j. u. l. H. v. b. y. f. m. p. ,. O. D. M. c. I. L. ø. R. á. '. å. E. K. (. ). w. C. 1. -. S. P. 8. 5. 0. ". x. 2. 7. ½. /. 4. T. B. 9. F
Nordisk svar på grønne oliven

Nordisk svar på grønne oliven

Nordisk svar på grønne oliven – måske …. Mængde. 1 stort glas som på billedet. Forberedelsestid. 4-5 måneder
Oksesteg, gammeldags og på nordisk – med hyben og porrer

Oksesteg, gammeldags og på nordisk – med hyben og porrer

Tykkam – den gammeldags oksesteg. Den, der skal steges langsomt i gryde, til den bliver mør og lækker. Krydret med enebær for skarphed, hyldeblomstsaft for krydret sødme, lidt bacon for det røgede, laurbærblade og peberkorn – og med tilbehør fra haven