F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. v. a. j. m. k. æ. t. p. å. M. h. R. A. ,. y. b. T. f. N. Y. c. ø. J. L. ". -. ). H. (. 2. 1. E. w. C. I. 0. 6. B. 3. 9. %. 5. 7. K. S. P. y g
Det blev til denne bagte cheesecake – eller NewYorkcheesecake som den også bliver kaldt. Da jeg i sidste uge skulle have gæster, blev jeg anmodet om, at lave cheesecake til dessert – og den anmodning behøvede jeg ikke at få to gange
Dark chocolate, white chocolate, strawberry, a classic NewYorkcheesecake, Baileys or lime…I could go on and on with all the different types of cheesecakes I want to try out
Jeg E L S K E R NewYork style cheesecake. Dette indlæg blev udgivet i Bagværk, Desserter og tagget cheesecake, digestive kiks, flormelis, hvid chokolade, juledessert, kirsebærsauce, kirsebærvin, Maizena majsstivelse, mandler, marcipan, NewYork style cheesecake, NY style cheesecake, Philadelphia Original, polynesisk vaniljestang, portvin, ris a la mande, risalamande, risengrød, rørsukker, smør, sukkerhjerter, økologisk citron, økologiske æg
Det der kommer tættest på beskrivelsen er nok den creme der er i en cheesecake - bare knap så sød. Jeg smagte første gang denne knaldrøde chokoladekage i NewYork for 2 år siden, og den er bare mums
Nogle opskrifter er gamle, andre ret nye og et par er mine absolutte favoritter – fx cheesecaken eller kyllingefrikadellerne, som jeg har lavet maaaaange gange selv, er også med
Magnolia Bakery(Ligger flere steder rundt i NewYork)I denne hyggelige café kan du få alt lige fra cupcakes, brownies til cheesecakes på ægte amerikansk manér
Tilsyneladende er der ikke dansk talent, der kan trylle sådanne magiske kager frem, derfor har de nogle af de bedste konditere fra Japan, NewYork, Malaysia, Marokko m
Valget falde på en klassisk bagt cheesecake med blåbær. I lørdags var jeg ude hos mine forældre til grillaften, sammen med bedsteveninden, hendes lille datter og min bror