Nemt hvedebrød opskrifter

Surdej - fra rosin til brød

Surdej - fra rosin til brød

Der findes forskellige surdeje derude, men kan nemt starte dem op ens, og derefter lede dem ud til det man gerne vil have, ved at tilføje forskelligt mel

Grovbrød med græskarkerner

Jeg kan anbefale at investere i et digitaltermometer, så er det nemt at bage ens hver gang. Nu er det ikke fordi vi spiser så meget hvedebrød/franskbrød, men manden kan godt lide, at få en ostemad til sin morgente
Surdej opskrift: En nem guide til surdej

Surdej opskrift: En nem guide til surdej

Det er virkelig nemt, når først man får gang i det. Denne opskrift og guide egner sig særligt til dig, der gerne vil bage forskellige typer hvedebrød med surdej, men altså ikke rugbrød i denne omgang
Amagermad

Amagermad

Grunden til, at bønderne lagde brødet sammen, var, at det hollandske rugbrød var meget porøst og nemt gik i stykker, og derfor lagde de et stykke franskbrød under – eller ovenpå – for at holde sammen på rugbrødet
Speltbrød med manitobahvede og surdej

Speltbrød med manitobahvede og surdej

Jeg vil så gerne gøre det både nemt og sjovt at lære at bage brød. Du véd, de der flotte stor luftbobler man ser i et godt hvedebrød – det er blandt andet pga
Surdej – når man er en weekendbager

Surdej – når man er en weekendbager

Den i min optik helt optimale brug af surdej(e) når man skal bage hvedebrød er følgende proces. Samlet set tager dette nemt 24-26 timer, så er man tidlig ude af fjerene om lørdagen, så venter der også et dejligt brød søndag morgen. Jeg har faktisk ikke prøvet det, men ude i min fryser ligger nogle poser surdej, fra jeg lavede testen med de 3 surdeje, så en dag vil jeg prøve at tø en op og se om jeg nemt får liv i den igen
Brød til julen

Brød til julen

På den måde holdes overfladen mere fugtig og danner ikke så nemt ”skorpe” mens det hæver. Ovenstående er til hvedebrød
Lyst melmix med muligheder

Lyst melmix med muligheder

Forholdsvist hurtigt og nemt at bage. hvidt hvedebrød. Nybagt smager det rigtig godt og er en fin erstatning for hvidt hvedebrød