Der findes forskellige surdeje derude, men kan nemt starte dem op ens, og derefter lede dem ud til det man gerne vil have, ved at tilføje forskelligt mel
Jeg kan anbefale at investere i et digitaltermometer, så er det nemt at bage ens hver gang. Nu er det ikke fordi vi spiser så meget hvedebrød/franskbrød, men manden kan godt lide, at få en ostemad til sin morgente
Det er virkelig nemt, når først man får gang i det. Denne opskrift og guide egner sig særligt til dig, der gerne vil bage forskellige typer hvedebrød med surdej, men altså ikke rugbrød i denne omgang
Grunden til, at bønderne lagde brødet sammen, var, at det hollandske rugbrød var meget porøst og nemt gik i stykker, og derfor lagde de et stykke franskbrød under – eller ovenpå – for at holde sammen på rugbrødet
Jeg vil så gerne gøre det både nemt og sjovt at lære at bage brød. Du véd, de der flotte stor luftbobler man ser i et godt hvedebrød – det er blandt andet pga
Den i min optik helt optimale brug af surdej(e) når man skal bage hvedebrød er følgende proces. Samlet set tager dette nemt 24-26 timer, så er man tidlig ude af fjerene om lørdagen, så venter der også et dejligt brød søndag morgen. Jeg har faktisk ikke prøvet det, men ude i min fryser ligger nogle poser surdej, fra jeg lavede testen med de 3 surdeje, så en dag vil jeg prøve at tø en op og se om jeg nemt får liv i den igen