Nemt brød uden hævning opskrifter

Grahamsboller - nemt og lækkert

Grahamsboller - nemt og lækkert

Vi kan godt lide lidt grove boller, og når først man har vænnet sig til processen, med at lave dejen dagen i forvejen, er det super simpelt at lave koldhævet bagværk ala verdens nemmeste brød, hvor der ikke skal æltes men blot røres sammen og ventes
Så nemt som at klø sig i nakken

Så nemt som at klø sig i nakken

Fidusen er at bage koldhævet brød.  at det er lige så nemt som at klø sig i nakken.  - selv at bage boller til morgenkaffen, og meget hurtigere end at cykle til bageren
Lækkert brød kort forberedelsestid

Lækkert brød kort forberedelsestid

Bland dejen inden du går i seng og bag brødet næste morgen imens du går i bad. 5 min forberedelse gør det nemt at få friskbagt brød hver dag. 2 Franskbrød. Hæld dejen ud på et meldækket bord, deles i 2 og formes til et stort brød og bages i 15 min til skorpen er helt mørk. 2 Franskbrød

Paleo brød.

Vi har dog fundet denne opskrift på et lækkert brød, som stiller vores lyst til rugbrød, og så er det nemt at lave
Omelet”brød” m. broccoli og skinke

Omelet”brød” m. broccoli og skinke

– det skal generelt bare være NEMT. Det skal være hurtigt, ikke fylde for meget, smage godt, være sundt, spises i hånden, på vejen osv
Mayday: Banan kalder Brød => Bananbrød

Mayday: Banan kalder Brød => Bananbrød

Super nemt. Det lækreste bananbrød med valnødder - det tættest man kommer en kage uden at være det. Den er færdig, når en strikkepind kan stikkes ned i midten, uden at der følger noget med op
Gulerodsbrud - nemt og lækkert

Gulerodsbrud - nemt og lækkert

Gulerodsbrudene smager allerbedst friskbagte og lune, men er også velegnede til frysning. Del herefter dejen i 20 stykker og læg brudene på en bageplade dækket med bagepapir. Lad så brudene efterhæve tildækket i 1 time

Foccacia brød på røremaskine

Hvis du er lige så heldig som mig og ejer en røremaskine, så er det her brød meeeeget nemt at lave. Uden røremaskine får du måske lidt sved på panden, men til gengæld får du et lækkert brød ud af det
Surdej - fra rosin til brød

Surdej - fra rosin til brød

Der findes forskellige surdeje derude, men kan nemt starte dem op ens, og derefter lede dem ud til det man gerne vil have, ved at tilføje forskelligt mel
Nemt farsbrød

Nemt farsbrød

Og dagens trætte kok, var tilfreds fordi det var så nemt at lave. Her får du opskriften på et nærmest klassisk farsbrød
Lækkert og nemt, fugtigt rugbrød m. Massere af kerner

Lækkert og nemt, fugtigt rugbrød m. Massere af kerner

Husk ikke at skære i brødet før det er kølet helt af. • kom dejen i en smurt rugbrødsform og lad det hæve 1 time igen. • bag nu brødet i 1 time på 180°Cog lad det køle lidt af på en rist