Vi kan godt lide lidt grove boller, og når først man har vænnet sig til processen, med at lave dejen dagen i forvejen, er det super simpelt at lave koldhævet bagværk ala verdens nemmeste brød, hvor der ikke skal æltes men blot røres sammen og ventes
Men som med så meget andet, kan dette nemt gøres bedre og mere lækkert selv. Hvad er bedre som tilbehørtil bøffer og pølser end hvidløgsbrød, vi kender alle den version der købes på frost i butikkerne
Det må siges at være tilfældet for disse fladbrød. Når jeg tænker tilbage, så skyldes det sikkert, at grøntsager var noget, jeg forbandt med grønt kogt til udødelighed eller en salat bestående af iceberg, agurk og gulerødder
– det skal generelt bare være NEMT. Med en rest skinke tilbage fra den anden dag og et broccolihoved, der snart havde set dagens sidste lys, kom jeg utrolig langt i det lille køkken i dag
Hvis du er lige så heldig som mig og ejer en røremaskine, så er det her brød meeeeget nemt at lave. Uden røremaskine får du måske lidt sved på panden, men til gengæld får du et lækkert brød ud af det
Men i en verden, hvor salater og grøntsager er det nye sort og kartofler og brød er lige så forbudt som tobak, er det sgu nødvendigt at prøve at pifte tingene lidt op og tilføre noget god smag