Vi kan godt lide lidt grove boller, og når først man har vænnet sig til processen, med at lave dejen dagen i forvejen, er det super simpelt at lave koldhævet bagværk ala verdens nemmeste brød, hvor der ikke skal æltes men blot røres sammen og ventes
Tillige med er det nemt at lave. Man kan jo nemt komme til at slå et større brød op end man kan bage, så måske skal jeg i stedet kalde det ”værtens bedste brød”
Fidusen er at bage koldhævet brød. Der er sikkert mange af jer, der allerede har regnet den ud, men for jer der ikke har "set lyset", så tænder jeg det lige, så lørdag morgen kan starte med lune friskbagte boller på bordet
Hvis du er lige så heldig som mig og ejer en røremaskine, så er det her brød meeeeget nemt at lave. Beklager søde læser, men ind i mellem er det simpelthen også nødvendigt at lave et brødmed hvidt melog olie i
Der findes forskellige surdeje derude, men kan nemt starte dem op ens, og derefter lede dem ud til det man gerne vil have, ved at tilføje forskelligt mel
Men det er virkelig nemtog giver de lækreste brød. Bland fordejen medmel, vandogsalt, og rør det på røremaskinen i et kvarters tid, til dagen er smidig og kan klare glutenprøven
Dette brød er super nemt, og hurtigt at lave. Mange begår den fejl at blive med at hælde mel i til dejen næsten er helt tør, og der tror de at dejen har den rigtige konsistens
Så nemt er det. Start med at opløse gær i det lunkne vand. Mexicanske quesadillas med salami, avocado og ost / Deluxe lakseroulade med spinat / Kaffe cheesecake med chokolade ogsaltkaramel / Bagt svampe bygotto med parmaskinke / Rocky Road Brownie
bages boller på, så er det nemt at give præcise instrukser til tid osv, men når der bages i forme og gryder, så er man i højere grad nødt til at holde øje med ens brød, da forme og gryder er forskellige