Men det er ikke det bedste – de er simpelthen så nemme og hurtige at lave. Skyr-bollerne kan for eksempel bruges som morgenboller, til frokostsandwich eller til at holde blodsukkeret stabilt, når klokken 16-sukkertrangen melder sig
Denne spændende opskrift har jeg fået fra Bente Linde Hoppe(ca. 20 stk. )50 g gær8 dl vand4 spsk. olie3 tsk salt4 spsk FiberHusk4 spsk sirup600-800 g Finax glutenfri mel160 g Finax glutenfri crispy flakes eller frugt müsli100 solsikkekerner, hørfrø, rosiner, hakkede tørrede abrikoser eller andetOpløs gæren i vandet, rør FiberHusk i, og lad blandingen trække i 10 min
De her boller er dejlige nemme og smager skønt. Næste morgen tændes ovnen på 200 grader og dejen sættes i klatter på en bageplade med bagepapir - skeen dyppes i lidt vand imellem hver af dem, så slipper dejen nemmere
Det er super nemme og så er de lækre og sprøde. Jeg elsker at bage boller og hver gang tænker jeg, at NU har jeg fundet den bedste opskrift på boller, men den den her gang, MÅ det simpelthen være den bedste opskrift og boller jeg nogensinde har bagt
Derfor har jeg været nødt til at gå i tænkeboks og finde på gode, nemme og lækre frokostretter – så hele madbudgettet ikke skal gå til kedelig kantinemad
Bollerne var meget nemme og fås i en hvedemels version og en hvedemel + rugmels version. Men allerede lørdag bagte jeg burgerbollerne som på den måde også blev til morgenboller om søndagen