Bollerne er super nemme at lave, kræver ingen æltning og er dermed uden røremaskine. Mysli, tranebær, chokolade eller nødder, og jeg har i lang tid haft lyst til at bage min egne langtidshævedevalnøddeboller (har fået lidt inspiration fra Valdemarsro)
De er nemme at tø op og smager mindst lige så godt. Disse boller er efterhånden fast inventar i mit køkken, efter jeg har fundet ud af, at min mave fungerer meget bedre, når jeg følger en LOW FODMAP diæt
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Langtidshævedenemmegrovboller med speltmel, hvedemel, solsikkekerner, ruggryn og hørfrø. Brug 2 skeer til at klatte bollerne ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Varm ovnen til 200 C varmluft, og giv bollerne 15-20 min
Jeg serverede bollerne med smør, ost, hjemmelavet marmelade og nutella. Jeg brugte to skeer til at lave ni boller med, som jeg bagte i omkring 10 minutter