Chokolademuffins. Mos bananen og hak chokoladen i ønskede størrelse -personligt kan jeg godt lide lidt store stykker chokolade – og vend også dette i dejen
Når dine muffins er kølet af, så kan du evt. Vend forsigtigt chokoladestykkerne i. Dog er dette desværre ikke ny opskrift – i hvert fald ikke i den forstand -, da billederne og muffins’ne er omkring 2 år gamle. 100 g grofthakket mørk chokolade. Kom dejen i muffinsforme og bag dem 15-20 minutter i den varme ovn – eller bare til de er hævet godt og er gyldne
De er virkelig gode og næsten for nemme at lave, så jeg vil lige advare dig, inden du læser videre. Indeni finder du store stykker mørk chokolade og en lille kerne af peanutbutter-dadelkaramel
*Smask* Man bliver lækkersulten bare af at bladre gennem bogen, og så ser alle opskrifterne ud til at være nemme at lave, og jeg kan godt garantere, at der komme flere opskrifter fra den side af
De er utrolig nemme at lave, og kan stå på køl i flere dage (hvis de holder så længe). bland op med lidt vanilje), lakridspulver og hakket/revet mørk chokolade