Er nem at lave og smager mindst lige så godt på dag to. Efter jeg, for en lille måned siden eksperimenterede i køkkendet med mine vanilleis-muffins, blev jeg så glad for bunden og vanillecremen som combi, at jeg videreudviklede lidt på idéen
Denne opskrift er relativ nem, og du kan egentlig hurtigt "trylle" en lækker jordbærtærte frem for denne kræver nemlig ikke, at du først skal lave en mørdej
Det gode ved denne tærtedej er i øvrigt, at hvis det ikke lykkes at få tærtedejen op i formen i hel tilstand, er den ret nem at lappe sammen uden at det ses
Det gode ved denne tærtedej er i øvrigt, at hvis det ikke lykkes at få tærtedejen op i formen i hel tilstand, er den ret nem at lappe sammen uden at det ses
Ispinde-formen har jeg købt gennem minsoesterskage. Vanilleisen er lavet ud af min sunde og mere proteinrige udgave af en vanillecreme, som er lavet på kvark, der har samme høje proteinindhold som skyr