i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Kyllingikarry er hurtig hverdagsret, som kan komme i mange former ogvarianter. I denne opskrift er det den klassiske gule kyllingikarry som har hovedrollen serveret med risog en lun nordiskinspireret grønkålssalat med hasselnødder og æble
Tilsæt grøntsagerne tilsidstog varm igennem. lidt ekstra karrypastaInstruktioner Skær kyllingeni passende stykker og brun det på panden sammen med smør ogkarrypasta
Nemog mættende karryret med kyllingog grøntsager. Den anden dag blev det til en nemkarryret med en masse godt som chiliogingefær, så det fik en rigtig god smag
Den er nem at lave, det går forholdsvisthurtigt, og den smager skønt. Kyllingikarry er måske nok ikke en ret, der har været lige så længe kendt i Danmark som boller ikarry, men den er helt sikkert populær rundt om i de danske hjem – både hos børn og voksne
Retten er vegetariskogglutenfri, nemoghurtig at lave, super sund oglige så god dagen efter. Varm det hele hurtigtigennem, imens du blander det godt sammen
Den er nem, den er sund og det er super lækkert – Hvad kan man mere forlange. en boullionterning, løg, rød peberfrugt, æbler i tern ogchampignonogsåi – Dette steges ogsåhurtigt af på panden sammen med kyllingen