Vi har flere forskellige opskrifter på pastasalat, for pastasalat er bare så nem at variere. Den kan nemlig laves så den kan gøre det ud for en selvstændig ret, men den kan også tilberedes som tilbehør – endda eneste tilbehør – til kød, fisk og fjerkræ
brød, dressinger og kryddersmør, som dog var indkøbt for nemheds skyld. Sådan blev det dog ikke, for den her sommer har været en af de koldeste og vådeste, og den dag blev ikke meget anderledes
Så den stod på nem aftensmad i dag. 1 pakke kyllingeoverlår1 rest kogt kold pasta 5-10 cherrytomater½ agurk iceberg½ løg2-3 gulerødder1 peberfrugtDressing
Mens jeg pløjede mig gennem diverse opskrifter om emnet, havde jeg virkelig svært ved at se det tiltalende i kold ris med dåsetun og mayonnaise - det lyder kedeligt og fersk
Skru ned til middel varme og steg dem færdige 1½-2 minutter på hver side Pastasalat 1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken, overhæld pastaen med koldt vand, lad pastaen dryppe af i en sigte 6