Den er virkelig nem at lave, og selvfølgelig fyldt med gode næringsstoffer. Denne chokoladekage kommer fra Pia Krøyers ‘Sundt Sødt’ opskriftsbog, som jeg bare MÅ ha’ fingrene i
Gulerodskage med flødeostecreme. Ingredienser til gulerodskagen. Tjek eventuelt om kagen er færdig ved at stikke en pind i midten, hænger der stadig dej fast skal kagen have mere tid
Du kan også bruge æbler i stedet for rabarber og tilføje noget kanel i crumblen. Hvis du har lyst til noget kageagtigt, men som ikke skal være for tungt og sødt, så prøv den her rabarbercrumble
Kom natron , bagepulver og kanel i. Køl kagen ned , inden topping kommer på. Kages smager lige så godt køleskabs kold , fordi den er så svampet , kan fint laves dagen før
Nemlig mine kager med æble og kanel. Og skønt jeg har en masse opskrifter klar til dette projekt, tænker jeg at det nemt kan gå hen og blive lidt ensformigt
De smager helt perfekt med en god imat fraiche eller hjemmelavet soja creme fraiche til Jeg eksperimenterede også lige lidt ekstra (da kagen var super nem og hurtigt overstået ) og lavede mandelcreme til kagerne, hvilket smagte fantastisk Og resterne spiste jeg med stor glæde sammen med min Fløde(fri)is
Opskriften er super nem og ikke særlig tidskrævende at lave. I anledningen af jeg var så glad for at mine rabarber havde bestemt sig for at overleve vinteren og var kommet frem så bestemte jeg mig for at bage min ynglings kage i sidste uge og dele den med ham den dejlige og drengene