Denne her Cheesecake er ikke sund, men den er en lidt sundere udgave end de traditionelle “ostekager”, da jeg har skiftet nogle af ingredienserne ud med, hvad jeg mener er lidt sundere alternativer
J. e. g. E. R. i. k. h. u. -. m. n. s. H. A. D. ,. a. t. v. p. å. l. æ. d. r. b. f. ø. j. o. M. I. c. w. y. S. 5. 8. (. ). 9. 6. 3. 1. 0. 4. T. 2. x. L. N
Jeg bager verdens bedste kanelsnegle. Intet mindre. "Hemmeligheden" er den lange hævetid. Hvis du er akut kage-trængende skal du finde dig noget andet at bage - de her er først spiseklar ca 2½ time efter du går i gang
Sæt smagstesten i gang. La Trattoria Del Bosco lagde lokaler til en aften i parmesanostens tegn. For nogle dage siden var jeg til et arrangement på La Trattoria Del Bosco i Gentofte nord for København, hvor Antonio Doni lagde lokaler og restaurantkøkken til en grundig indførelse i parmesanostens verden
– Nej. Findes der noget bedre end en omgang fed cremet cabonara. Det er simpelthen for sjældent, at man begiver sig ud i en hjemmelavet pasta cabonara, og det er for dumt
Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
Det giver tid til at lave sovsen – og nej ikke saucen – for der skal være nok. Det giver tid til at lave sovsen – og nej ikke saucen – for der skal være nok
Men nej – milkshakes er bestemt ikke noget jeg har drukket meget af i mit liv, så hvorfor jeg pludselig fik lyst til at drikke én, ved jeg simpelthen ikke
Nej, jeg har ikke glemt et nul - 15 gram var lige præcis hvad der skulle til for at give frostingen den lille snert af sødme, der gør den dessertagtigt fremfor bare at smage af smør og flødeost