Derfor har nakkesteg brug for langsom og stilfærdig tilberedning, hvis fedtet skal smelte af, og senerne blødgøres med en smeltende mør steg som resultat
nakkesteg eller lignende udskæring. Som salat serverede jeg en salat af fennikel og pærer skåret i helt tynde skiver, en håndfuld rucola og kernerne fra ét granatæble
Skær sværen af stegen og fjern det tykke stykke flomme, der sidder under nakkestegens svær. Der er jo som regel en grund til, at noget bliver en klassiker
Jeg brugte et stykke nakkesteg på ca. Kig forbi bloggens Facebookside i morgen eftermiddag og find lækre pandekageopskrifter, både pandekager, som kan spises til aftensmad, og den mere søde slags (nogle sværger dog til at spise pandekager med syltetøj og sukker til aftensmad
Nemlig nakkestegstegtsomvildt. Jeg plejer at lave en brun sauce til, som er baseret på den væske, som stegen har kogt i, og som smager vildt lækkert…skulle jeg hilse at sige…
Den fedeste udskæring er nakkestegen med et fedtindhold på ca. Udover at tænke over hvilken udskæring du vælger, så kan du også gøre flæskestegen sundere ved at skære fedtet under sværen af, når du har stegt din flæskesteg
Servér kødet med de ovnstegte kartofler, det sprøde bacon, den lækre rødvins-vildtsauce, den sprøde waldorfsalat, tyttebærmarmelade og et godt glas rødvin – så bliver det ikke bedre