Skær sværen af stegen og fjern det tykke stykke flomme, der sidder under nakkestegens svær. Læg sværen tilbage i fadet, smør den med lidt af fedtet og sæt det ind i ovnen pågrill og varmluft – snart bobler sværen op og bliver sprød
Hvis man gerne vil have en mere røget smag, kan man ryge stegen den sidste time på en grill. 400g nakkesteg. Når det er gjort, rulles nakkestegen ind i vita wrap og ligges til at trække på køl i minimum 3 timer - helst natten over. Og hvis man er en meget ferm grill-mester, kan man ryge i alle 12 timer, det havde vi dog ikke udstyr til
Hvis man gerne vil have en mere røget smag, kan man ryge stegen den sidste time på en grill. 400g nakkestegRub. Når det er gjort, rulles nakkestegen ind i vita wrap og ligges til at trække på køl i minimum 3 timer - helst natten over. Og hvis man er en meget ferm grill-mester, kan man ryge i alle 12 timer, det havde vi dog ikke udstyr til