Her er en opskrift på langtidsstegtnakkefiletmedovnstegte kartofler og fennikel sauce. Jeg kogte dem sammen med en bouillonterning og en håndfuld "Herbes de Provence" krydderi
Langtidsstegtnakkefilet – opskrift. Hak hvidløgsfeddene, skær fenniklen i skiver og champignonerne ligeså, og kom dem i bunden af en gryde eller bradepande – noget som kan tåle at komme i ovnen – sammen med de sidste fennikelfrø, laurbærblade, kardemomme og stjerneanis samt lidt salt og peber
Stegt Spidskål. Rosmarin. Varm en sauter pande på høj varme, kom rigeligt olie i bunden brun kødet på alle sider, tag kødet op igen, svits løg, hvidløgog røget bacon og kom derefter kødet tilbage igen
Nakkefilet gnides godt ind i de pressede hvidløgog strøs med salt og peber. Der bindes en snor rundt om stegen ogrosmarinkvistene stikkes ind under snoren hele vejen rundt om stegen