Alle krydderier blandes sammen og nakkefileten gnides ind i blandingen. Jeg er desværre ikke den heldige ejer af en grill, men pulled pork kan skam sagtens laves i ovnen og blive super lækkert
Lav din egen barbecue sovs, køb en nakkefilet er god kvalitet og smid den i kuglegrillen (kan også laves i ovn, hvis du ikke har en grill) og server med en gang coleslaw og måske et glas iskoldt hvidvin, så er den weekend da reddet (Det er jo pinse)
Det er ikke kun fordi, at det regner at det bliver en light udgave, det er også fordi at en vaske ægte pulled pork kræver en grill, så lang tid som man overhoved gider at vente på et stykke kød og så røgbrænde, som kan danne røg under tilberedningen
nakkefilet. Min plan var at starte med det pågrillen i nogle timer og så i ovnen. Jeg serverede det i burgerboller med coleslaw (opskrifter på begge dele kommer straks) og bbq-sauce og selv dem som normalt ikke kan lide coleslaw spiste det og blev mætte
Nakkefilet eller nakkekoteletter er egnet fordi den har den rigtige kød/fedt fordeling. Ikke fordi jeg mistede appetitten, det smager jo fandens godt, men alt for meget arbejde, hvis det skal laves på den måde
Jeg anvendte selv en nakkefiletpå ca. Til retten her havde jeg min far og farbror på besøg og da det ikke var grillvejr, lavede jeg derfor et stort fad med spidskål, rødløg og seks kæmpe koteletter samt råkost som tilbehør – denne kom dog ikke med på billedet
Her kommer du hele nakkefileten i gryden, og får en kogetid på ca. Altså syg på den gode måde. I modsætning til pulled pork, som er en tidskrævende proces, er tilberedningen af carnitas meget nemmere at gå til og du har ikke brug for en grill, fordi carnitas bliver tilberedt i gryden
Nakkefilet i ovn. Se min opskrift på mynte-tzatziki (mynten kan udelades). Kan også serveres med ris eller grovfritter, og tomat salsa, se opskrift på salsa