Knus mariekiks, vend derefter alle ingredienserne sammen (man kan også piske en marengs med æggehvider og sukker, og derefter vende resten i, men så får man en helt anderledes kage, som stadig smager fantastisk)
D. e. t. v. a. r. n. y. å. s. d. i. 2. 0. 1. 3. ). o. k. l. c. 9. p. u. ø. b. m. ,. æ. g. f. w. B. h. L. F. /. S. U. O. 5. 6. H. -. 8. 7. C. T. Y. P. (. z. R. M. x. '. q. 4
Knus mariekiks, vend derefter alle ingredienserne sammen (man kan også piske en marengs med æggehvider og sukker, og derefter vende resten i, men så får man en helt anderledes kage, som stadig smager fantastisk)
3 æggehvider. 3 æggeblommer. 3 æggehvider. 3 æggeblommer. Jeg fandt en god gammel opskrift frem, og den blev jeg nød til at dele her på bloggen, for den er simpelthen så lækker
Det særligt smarte ved denne lagkage med nøddebunde og lækkert fyld er, at du kan lave den i ét hug – altså uden at den nødvendigvis skal stå på køl natten over
Crunchy nøddebund. Varm fløden op til lige under kogepunktet og hæld den dernæst ned til chokoladen i en tynd stråle, mens du konstant laver små cirkulære bevægelser med en dejskraber i bunden af skålen