Nøddebundmedchokoladebidder. Og det er altså ikke lige tunge chokoladekager, der kalder allermest på mig for tiden – nej, jeg føler meget mere for denne her iskolde parfait-iskage med frosne bær og chokoladesauce på toppen
Enten blendes det hele sammen i en blender, eller foodprocessor (undlad den hakket chokolade) eller også mosses bananerne og piskes sammen med æg og de øvrige ingredienser
Nøddebundmed lakrids & h. Jeg har lavet nogle rutiskke snørkler på et stykke bagepapir, men der kan fx også bruges grove flager lavet med en skarp kniv eller en kartoffelskræller
Nøddebunden laves først, så begynd med at riste hasselnødderne på en varm, tør pande i ca. Nøddebund. Den er let, dejlig og virkelig lækker samt et godt alternativ til altid at lave noget medchokolade
Fordel moussen på nøddebunden, pynt med hindbær og frysetørrede hindbær. Pisk æggeblommerne hvide med sukkeret og hæld forsigtigt den smeltede chokolade i, mens du pisker videre
Dette indlæg omhandler mirror glazen, så I får ikke en decideret opskrift på selve kagen i denne omgang, men jeg kan fortælle at den bestod af en hindbærmousse og en nøddebund
Nøddebund. Fordel det udover den afkølede tærte, og pynt den med friske blåbær og hakket chokolade. Der er “blåbærtema” på bloggen, og denne gang har jeg forsøgt mig med en sundere udgave af blåbærtærte