Nødde krokant – uden tilsat sukker. Denne krokant af nødder er simpelthen fantastisk til næsten alt. Denne udgave er lavet på mandler eller eventuelt en blanding af nødder
Lad nødderne køle af på en bageplade. 500 g nødder (jeg har brugt hasselnødder, pistacies, valnødder og pekannødder)1 spsk olie1-2 spsk krydderier (jeg brugte chili, karry, paprika og rosmarin)Rist nødderne i 1 min på panden ved middelvarme
Disse nødder og kerner laver jeg tit til en salat. Varm nødder og kerner forsigtig op på en pande. Slut af med dadelpure eller honning, det får krydderierne til at klister fast på nødderne
Banankage med nødder i karamel som topping. Men lad os lægge ud med denne, som er toppet med lækker nøddekaramel – som leder tankerne hen på en slags drømmekagefortolkning
Du kan varierer salaten med at erstatte nødderne med f. 50 g hasselnødder, ristet og grofthakket. 1) Bland hvidkål, appelsiner og hasselnødder i en skål
En lækker sommersnack, er frosne bananstykker overtrukket med mørk chokolade og hakkede nødder. Jeg har valgt at bruge usaltede pistacienødder, men alle nødder kan bruges
Vi er lige nu sidst på grønkålssæsonen, og det skal selvfølelig udnyttes. Jeg er ret vild med grønkål, men for at være ærlig har det ikke altid været sådan
Hak mandler og hasselnødder groft og tilføj dem til rødkålssalaten. 50g Hasselnødder. 50g Hasselnødder. Det er efterhånden blevet en fast tradition for mig, at lave en kålsalat til vores juleaften