De lækre cookies er fyldt med mørk chokolade, hasselnødder og lakrids. Den grofthakkede chokolade, de hele hasselnødder og den valgte lakrids i små stykker tilsættes nu og det hele blandes godt
Havregryn blendes groft med, hvorefter kokosmel røres i sammen med kakaonips og grofthakkede nødder. Disse cookies er dog også væsentlig sundere end de originale, og kan fint spises som et sundt mellemmåltid
Og derfor tyer jeg da også til denne opskrift når der skal bages lette cookies … Selvom jeg kun har prøvet at variere opskriften én enkelt gang (med kokos) kan den jo simpelthen varieres i det uendelige … kakao, m&m’s, hvid chokolade, eksotiske nødder
Si mel og bagepulver i og tilsæt revet kokos og grove stykker chokolade og nødder. Er man lidt sulten for sjov, er disse cookies skønne at have i kagedåsen
Marcipanen smuldres, nødder og chokoladen hakkes og alle ingredienser røres godt sammen i en skål. Jeg havde taget en rulle lakridsmarcipan med, fordi jeg ville prøve at lave disse cookies
Det blev disse cookies, som er spækket med store mængder chokolade og hasselnødder. Tilsidst tilsættes chokoladen og nødderne til dejen og nu kan du komme i gang med bagningen
Hvad enten det er chokolade, krymmel, m&m's, lakrids, nødder, sukker knogler osv, osv. Og hvad passer bedre, end små (u)hyggelige knogle-cookies, når vi jo har ramt oktober måned og dermed Halloween måneden, samtidig med, at pigerne fra studiet kiggede forbi til aften-hygge igår aftes