En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedej med mørk chokolade i, på toppen
Mælk, mørk eller hvid chokolade og fyld som nødder, slik, kiks, tørrede frugter osv. Denne version er dog blevet min absolutte yndlings og består af mørk orange chokolade, masser af ristede mandler og dumle karameller
Jeg har fået afprøvet Mørkt Kernebrød Melmix fra Allergikost. Jeg bagte nogle muffins med gulerødder og nogle med hakket mørk chokolade, det var super nemt at bikse sammen og smagte virkelig godt
Det eneste tidspunkt jeg spiser hvid chokolade på er, når der er små tynde “streger” af hvid chokolade på et stykke fyldt chokolade overtrukket med mørk chokolade
Det er bare som om, stykkerne ikke er helt tilfredsstillende – som om, chokoladen ikke er tilstrækkelig aromatisk, som andet mørk chokolade i en god kvalitet er
200g mørk chokolade. 200g mørk chokolade. Mmm. hvem elsker ikke super lækre og sprøde cookies. De smager dejligt, og er et hit blandt både børn og voksne
S. i. d. s. t. e. f. r. a. g. h. v. C. n. ø. l. ,. o. p. j. å. æ. k. m. y. D. u. H. b. c. (. ). J. F. A. B. 2. M. 6. 4. 3. 7. 5. 1. 0. T. P. V. -. L. ½. I. O. 8. 9. R. N. z. ". U. E. /. G. w. Y. &. '. ñ. é. Ø
Jeg synes, at det fungerer godt med lidt mørk chokolade, der smelter fint på toppen af remoncen. Fastelavnsboller med marcipanremonce og mørk chokolade (12 stk)Dej1½ dl mælk, lillefingervarm25 g gær½ tsk kardemomme1 æg1 spsk sukkerEt nip saltCa. 50 g mørk chokolade (gerne 70 %)Lige dele flormelis og kakao til glasur (4 spsk af hver giver glasur til 12 boller)Drys lidt mel på dit køkkenbord, og rul dejen tyndt ud (ca 5 mm) til et rektangel. Del dejen i 12 firkanter, og læg et stykke mørk chokolade og en klat remonce på midten af hvert dejstykke
J. e. g. h. a. r. i. l. n. t. d. f. u. C. b. s. ,. o. m. k. ø. æ. D. v. p. å. j. ). A. y. w. c. L. (. V. M. '. R. S. N. H. 2. 5. F. 1. 0. 3. 6. O. ½. K. Æ. B. -. T. G. 4. I. E. Y. >. P. ". ) g
Disse vidunderlige og lækre cookies med peanutbutter og mørk chokolade smager helt vildt godt. De har en skøn sødme og kombinationen af peanut og mørk chokolade er genial
Både lys og mørk. Kombinationen af det sprøde og salte sammen med den søde mælkechokolade og den lidt bitre mørke chokolade er slet ikke til at stå for
På toppen er der et sprødt lag af mørk chokolade og flagesalt drysset ovenpå. Smelt herefter den mørke chokolade sammen med kokosolie over vandbad og hæld det over tahinkaramellen