Brun bøfferne på panden – drys med salt og peber. Bland mel, og paprika og vend bøfferne i melet. Kog panden af med tomatsuppen – og hæld den forsigtigt i stegesoen
Smag mørbradgryden til med salt og peber, og servér f. Kom tomatpuré og hakkede tomater i gryden med champignon og løg, og lad det simre ved middel varme
En ret som rigtig mange, der er glade for svensk pølseret også elsker er mørbradgryde. Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
Mørbrad i fad – Normalt når du får mørbrad i fad eller får mørbradgryde, så er mørbraden altid skåret i mindre eller større tern, stykker eller skiver, inden den bliver tilberedt
Så kan det ikke længere kaldes en mørbradgryde, men paprikagryde er det stadig, og det er stadig en velsmagende ret, der kan serveres med de samme enkle salater
Jeg lavede en lækker mørbradgryde, smagt til med esdragon, HP sauce og paprika. 1 svinemørbrad i 1 cm tykke skiver, et par fed hvidløg, et lille hakket løg, en pakke skivet bacon klippet i mindre stykker, en håndfuld skivede champignons, salt og peber, paprika, estragon, HP sauce og tilsidst fløde. 1 cm tykke skiver, et par fed hvidløg, et lille hakket løg, en pakke skivet bacon klippet i mindre stykker, en håndfuld skivede champignons, salt og peber, paprika, estragon, HP sauce og tilsidst fløde