Fyldt mørbrad. Kold kartoffelsalat med cremefraiche. Spidskålssalat. Porchetta. Hvis det skal være helt rigtigt, skal den steges på grillen på roterende spyd, men det kanaltså godt lade sig gøre atlave den i
Fyldt mørbrad. Kold kartoffelsalat med cremefraiche. Spidskålssalat. Porchetta. Hvis det skal være helt rigtigt, skal den steges på grillen på roterende spyd, men det kanaltså godt lade sig gøre atlave den i
Fyldt mørbrad. Kold kartoffelsalat med cremefraiche. Spidskålssalat. Porchetta. Hvis det skal være helt rigtigt, skal den steges på grillen på roterende spyd, men det kanaltså godt lade sig gøre atlave den i
Fyldt mørbrad. Kold kartoffelsalat med cremefraiche. Spidskålssalat. Porchetta. Hvis det skal være helt rigtigt, skal den steges på grillen på roterende spyd, men det kanaltså godt lade sig gøre atlave den i
Fyldt mørbrad. Kold kartoffelsalat med cremefraiche. Spidskålssalat. Porchetta. Hvis det skal være helt rigtigt, skal den steges på grillen på roterende spyd, men det kanaltså godt lade sig gøre atlave den i
Bruker du mørbrad, høyrygg eller bog må du koke gryten i ca. Jeg er veldig glad i den syrlige smakenman får ved å blandetomatpuré med meieriprodukter og når manblander det med massegrønnsaker og mørt kjøtt så må det jo bli bra
Fyldt mørbrad. Kold kartoffelsalat med cremefraiche. Spidskålssalat. Porchetta. Hvis det skal være helt rigtigt, skal den steges på grillen på roterende spyd, men det kanaltså godt lade sig gøre atlave den i
Fyldt mørbrad. Kold kartoffelsalat med cremefraiche. Spidskålssalat. Porchetta. Hvis det skal være helt rigtigt, skal den steges på grillen på roterende spyd, men det kanaltså godt lade sig gøre atlave den i
Fyldt mørbrad. Kold kartoffelsalat med cremefraiche. Spidskålssalat. Porchetta. Hvis det skal være helt rigtigt, skal den steges på grillen på roterende spyd, men det kanaltså godt lade sig gøre atlave den i
Varmrapsolien i en dyb pande og brun mørbradbøfferne. Ikke at det gør den store forskel pointsmæssigt, men jeg "måtte" altsåafprøve den for mig nye madlavningsfløde, som viste sig at være ret god
Fyldt mørbrad. Kold kartoffelsalat med cremefraiche. Spidskålssalat. Porchetta. Hvis det skal være helt rigtigt, skal den steges på grillen på roterende spyd, men det kanaltså godt lade sig gøre atlave den i
Fyldt mørbrad. Kold kartoffelsalat med cremefraiche. Spidskålssalat. Porchetta. Hvis det skal være helt rigtigt, skal den steges på grillen på roterende spyd, men det kanaltså godt lade sig gøre atlave den i
Hell suppen i suppetallerkener, litt sett basilikumblader og legg på en skje med crème fraîche. Trofie er vridd pasta, som kommer fraLiguria, en region i nordvest i Italia
Så er madplanen endelig færdig i god tid. Så jeg har fundet en opskrift på fisk og min mandhar fundet en ny opskrift på frikadeller som vi skalhaveafprøvet