Det er endnu bedre, når myslien er hjemmelavet, og man får den, lige som man vil have den. Rugbrødet gav myslien en utroligt lækker, bagvedliggende crunch
Hej derude og glædelig (snart)weekend. Kan jeg byde på en lille sundere fredagssnack. Jeg sidder faktisk lige nu i England, hvor jeg er ovre for at besøge noget familie, men det skal ikke stoppe mig fra at dele denne lækre sag med jer
"En lille morgensnack". På sådan en skøn lørdagmorgen med solskin ind af vinduerne og en dejlig lang weekend/påskeferie foran sig, må man da gerne blive forkælet lidt
Afkøl myslien. Bland tørret papaya, mango og rosiner i myslien. Rist myslien i 30 minutter i ovnen. 200 gr femkornsblanding fra Urtekram200 gr havregryn100 gr solsikkekerner2 spsk sesamfrø150 gr mandler100 gr kokosflager2 dl ahornsirup4 spsk vindruekerneolie50 gr tørret papaya50gr tørret mango50 gr rosinerTænd ovnen for 150 gr
Så er det føste morgen med LCHF morgenmad. Jeg er ikke et af de mennsker, som har uanet overskud om morgenen, så det der med at stå op og lave en omelet med grøntsager kommer bare ikke til at ske
Vi har en del forskellige nødder på lager så det er jo oplagt at tilsætte disse i myslien. Når det er helt afkølet kommes myslien på et fint glas og lukkes
Myslien vendes/omrøres med jævne mellemrum, så den ikke brænder på. Blandingen bredes ud på en bradepande beklædt med bagepapir, og myslien ristes nu i ovnen ved 130 grader indtil mysli er tør og sprød
Denne nye variant har jeg prøvet af nogle gange efterhånden, og er ret tilfreds med resultatet. Jeg har brugt nogle græskarkerner, jordnødder, kokus og havregryn
Lækre, sunde og velduftende muffins med mysli og banan, der kan laves på kun 30 minutter og spises til morgenmad, som eftermiddagssnack eller sundere ‘kage’ til aftenhyggen
I onsdags fik jeg sommerferie, og jeg glæder mig simpelthen så meget til at nyde de næste 2 måneder og bruge dem på alt det, der ikke kan nås i hverdagen