De er smækfyldt med sunde sager og sødet medhonning og ren vaniljepulver. honning. Når min lækkersult er ved at tage overhånd, oftest om aftenen, så er det dejligt at have disse små myslibarermed lakrids
Du kan skifte græskarkernerne ud med hasselnødder og sesam med kokosrasp, faktisk kan du komme alt muligt i, bare forholdet mellem klisterstads og tørfoder stemmer overens, ellers falder din myslibar fra hinanden
Bland resten af ingredienserne sammen medolien/honningen og bland det hele godt sammen. Eksperimenter gerne med ingredienserne fx ved at tilsætte chokolade
Smelt honningmed sukker og olie til sukkeret er opløst. Vend sammen med nøddeblandingen. MYSLIBAR(nok til et lilleput fodboldhold) 400 g havregryn100 g finthakkede mandler25 g solsikkekerner25 g græskarkerner50 g hasselnøddekerner50 g rosiner eller tranebær2 1/2 dl honning50 g rørsukker1 1/2 dl rapsolie1 ægBland havregryn, nødder og kerner sammen. For en bradepande (20 cm x 30 cm) med bagepapir og fordel mysliblandingen. 2 1/2 dl honning