Myslibar med havregryn opskrifter

Myslibarer med peanutbutter og kokos

Myslibarer med peanutbutter og kokos

er lavet med banan, peanutbutter og havregryn. Og så kan myslibarer måske være en løsning. Det har været en travl uge på arbejdet, ikke mindre end fire bogcaféer har jeg afholdt sammen med en kollega på forskellige biblioteker i mit område
Glutenfrie Myslibarer eller flapjacks

Glutenfrie Myslibarer eller flapjacks

Bland havregryn og cornflakes i. 4 dl rene havregryn (ca. 150g). 4 dl. glutenfri cornflakes (ca. 70g). 2 dl glutenfrit mel f
Smækre paleo myslibarer!!!

Smækre paleo myslibarer!!!

Synet af mad giver mig ikke længere lysten til at kaste op og sundheden er atter kommet op i mig Jeg har derfor kreeret disse ekstra sunde, lækre, paleo myslibarer selvfølgelig uden gluten og sukker
Müslibar

Müslibar

Jeg er blevet helt fjollet med dem. Start med at smelte smør, honning, saften fra appelsinen og sukkeret i en kasserolle
Myslibarer

Myslibarer

en opskrift på myslibarer, uden smør og med et mindre sukkerindhold end de fleste opskrifter. En god, mættende snack at have med på farten, hvis sulten skulle melde sig
MYSLIBAR

MYSLIBAR

Smelt honning med sukker og olie til sukkeret er opløst. Vend sammen med nøddeblandingen. MYSLIBAR(nok til et lilleput fodboldhold) 400 g havregryn100 g finthakkede mandler25 g solsikkekerner25 g græskarkerner50 g hasselnøddekerner50 g rosiner eller tranebær2 1/2 dl honning50 g rørsukker1 1/2 dl rapsolie1 ægBland havregryn, nødder og kerner sammen. For en bradepande (20 cm x 30 cm) med bagepapir og fordel mysliblandingen
Bananboller – sundt og sødt til madpakken

Bananboller – sundt og sødt til madpakken

De kan selvfølgelig bruges til en lækker banankage, i hjemmelavede myslibarer eller skæres i skiver og fryses til en dag, man vil lave smoothie

Rå Myslibar

Mandlerne hakkes groft og ristes på en tør pande medhavregryn ved svag varme til det dufter og har en gylden farve

Sunde og sukkerfrie banan/havregryn cookies

De kan måske godt have lidt myslibar over sig, men tro mig - de er rigtig gode. De er sukkerfrie - du kan vælge at søde dem med sødemiddel ligesom jeg