er lavet med banan, peanutbutter og havregryn. Og så kan myslibarer måske være en løsning. Det har været en travl uge på arbejdet, ikke mindre end fire bogcaféer har jeg afholdt sammen med en kollega på forskellige biblioteker i mit område
Synet af mad giver mig ikke længere lysten til at kaste op og sundheden er atter kommet op i mig Jeg har derfor kreeret disse ekstra sunde, lækre, paleo myslibarer selvfølgelig uden gluten og sukker
Så hvis det du leder efter er en mættende energibar, der fungerer lidt som en blanding mellem en snackbar og en sund myslibar, er det her altså det helt rigtige valg
en opskrift på myslibarer, uden smør og med et mindre sukkerindhold end de fleste opskrifter. En god, mættende snack at have med på farten, hvis sulten skulle melde sig
Smelt honning med sukker og olie til sukkeret er opløst. Vend sammen med nøddeblandingen. MYSLIBAR(nok til et lilleput fodboldhold) 400 g havregryn100 g finthakkede mandler25 g solsikkekerner25 g græskarkerner50 g hasselnøddekerner50 g rosiner eller tranebær2 1/2 dl honning50 g rørsukker1 1/2 dl rapsolie1 ægBland havregryn, nødder og kerner sammen. For en bradepande (20 cm x 30 cm) med bagepapir og fordel mysliblandingen