Myslibar med chokolade opskrift opskrifter

Myslibarer

Myslibarer

Det går jo ikke at fylde sig med alt for meget sukker i form af chokolade, lakrids, flødeboller og vingummi
Myslibarer med lakrids

Myslibarer med lakrids

Smagen af chokolade kombineret med lakridsrodspulver er bare så lækker og min favorit smag så vi taler søde sager
Myslibarer

Myslibarer

Det går jo ikke at fylde sig med alt for meget sukker i form af chokolade, lakrids, flødeboller og vingummi
Smækre paleo myslibarer!!!

Smækre paleo myslibarer!!!

Synet af mad giver mig ikke længere lysten til at kaste op og sundheden er atter kommet op i mig Jeg har derfor kreeret disse ekstra sunde, lækre, paleo myslibarer selvfølgelig uden gluten og sukker
Müslibar

Müslibar

Jeg er blevet helt fjollet med dem. Start med at smelte smør, honning, saften fra appelsinen og sukkeret i en kasserolle

SUND TORSDAG: 3 SUNDERE SNACKS MED SAMME SMAG

MYSLIBAR. CHOKOLADEBAR VS. 50 gram Yankiebar indeholder 232 kalorier og 100 gram fedt, mens en myslibarmedchokolade kun indeholder 120 kalorier og 8 gram fedt. Hvis du nyder 100 gram vaniljeis indtager du 220 kalorier og 14 gram fedt, men hvis du i stedet kaster dig over en yoghurtis med vanilje får du kun 150 kalorier og 4,5 gram fedt
Myslibar

Myslibar

Eksperimenter gerne med ingredienserne fx ved at tilsætte chokolade. Bland resten af ingredienserne sammen med olien/honningen og bland det hele godt sammen
Flapjacks med mandler og mørk chokolade

Flapjacks med mandler og mørk chokolade

På aller sidste side var der en opskrift og et billede af noget, der lignede myslibarer. Det minder en hel del om myslibarer, men den engelske thekage skiller sig alligevel lidt ud, da den mere minder om en kage, dog en lidt grov en, end en energikilde
Bananboller – sundt og sødt til madpakken

Bananboller – sundt og sødt til madpakken

De kan selvfølgelig bruges til en lækker banankage, i hjemmelavede myslibarer eller skæres i skiver og fryses til en dag, man vil lave smoothie

Rå Myslibar

Mandlerne hakkes groft og ristes på en tør pande med havregryn ved svag varme til det dufter og har en gylden farve