Hjemmelavet crunchy mysli. Det giver mig til gengæld en undskyldning til at kravle op i sofaen med en god bog i hånden, hyggesokker på og drikke en skøn kop the med hjemmelavet chai sirup
Derefter er jeg så gået amok med ristet mysli, jordbæris og chokoladesauce (som faktisk her på billedet er kakaopeanutbutter, men jeg vil anbefale chokoladesauce)
Til morgenmad kan jeg anbefale Bakers & Roasters, der laver acai/greenie bowls med granola, god kaffe (med soyamælk også) og den lækreste bircher myslimed bær, frugt, kokos og chiagrød
Lad myslien køle helt af på pladen, inden det hældes i en boks med låg. Friske gurkemejerødder i en smoothie, eller tørret, stødt gurkemeje i kaffen (Jep), eller til gurkemeje latte eller i myslien
Myslien er god sammen med mælk og yoghurt. Bland nødder, havergryn, kokosmel, græskarkerner og sirup. Det er vigtigt at sirupen er jævnt fordelt blandt de øvrige ingredienser
Derefter kommes siruppen over i, og blandes ligeså godt. Med denne mysli får man en frisk, dog lidt tung knasende konsistens med en meget dominerende smag af banan
Du kan skifte græskarkernerne ud med hasselnødder og sesam med kokosrasp, faktisk kan du komme alt muligt i, bare forholdet mellem klisterstads og tørfoder stemmer overens, ellers falder din myslibar fra hinanden