Banan og peanutbutter muffins. Jeg er ret vild med grød, ikke kun fordi det er nemt, sundt og hurtigt at smække sammen, men fordi det minder mig om mine bedsteforældre
som fyld i muffins eller lign. I denne forgangne weekend kan man ikke just sige at jeg har haft tid – med Dittes bryllup and all – men jeg kunne godt lige nå atlave de her dåbskager torsdag/fredag, så derfor lykkedes det
De skal stadigvæk have deres form, så pas på at de ikke får for langtid. Æggehvider, vand og vanillie piskes stive indtil der dannes bløde toppe, tilsæt derefternatron og hvidvinseddike og piske det godt igennem
Opskriften får i her. Det tager jo ikkelangtid lige at vende dejen sammen. En creame-cheese frosting ville nok være at foretrække, men jeg havde ikke noget ost, så det blev hvad jeg lige havde i skabet
De færdige muffinsMuffinsene er lækre og svampede, og så tager de ikke særlig langtidatlave, så det bliver i hvert fald en opskriftder bliver brugt igen
Og sidst men ikke mindst et lille billede af endnu en omgang af de sunde gulerodsmuffins, som jeg simpelthen bliver nødt til at have et lager af i min fryser til at forsøde hverdagen lidt her i den fortsat kolde og våde tid
Hvis du ikke har metal- eller silikonemuffinsforme, kan du altid lægge to papirsforme ned i hinanden, putte dejen ned i, og stille dem på en rist, så holder de stadigvæk
Hvilket ikkebetyder noget til fx brownies og muffins – men til andre kager, kan det være en ulempe. Jeg udfordrede begge sødemidler på min marengsroulade og quinoamuffins
Bananmuffins Dette er en opskrift, vi har modtaget fra Simone. Lignende opskrifter. brombærsyltetøjet en til to dage før, eller køb noget færdiglavet, men det tagerikke ret langtidatlave selv