Små lækre muffinshapsermedchokolade, banan ogkokos. De er også gode at have med på madpakken som en lille dessert, men at det stadig er sundt og lækkert
Som variation kan du også lave disse lækre chokolademuffins uden toppingen, evt toppe dem med en lækker dadel/kakao/kokos glasur, eller komme lidt mere chokolade i dine muffins
Hak dadlerne i små stykker og kom dem i blenderen sammen medkokos olie, kokosmelog citronsaft. Lad kagerne køle af og kom smeltet mørk chokalade på og pynt med hakkede usaltede pistacienødder
Hak chokoladenog vend den derefter i dejen. Jeg havde nogle modne bananer liggende og i stedet for at smide dem ud, så brugte min veninde Elisa og jeg dem i disse muffins
Top af med smeltet chokoladeog evt. Denne chokolade fyldte muffin er baseret på Quest Cookies & Cream bar, så den smager dejligt af Oreo, chokoladeogkokos
Lørdag morgen bagte jeg disse lækre chokolademuffinsmedkokos, som smager så dejligt af chokoladeogmed god grund for der er masser af lækker chokolade i
Derefter kan de tages ud og som her overtrækkes medchokoladeog drysses medkokos. Og så ser de altså søde ud, når de har fået chokolade på (ogkokos, så de endnu mere lignede flødeboller)
Igår serverede en klub-kammerat sunde bananmuffins efter træning, og de smagte SÅ lækkert, at jeg var nødt til at lave en opskrift på noget lignende til jer, her på Sundhedsbanditten
Blend dadler og banan ensartet/glat med mælk, æg, kokosolieog vanilje i en foodprocessor. Så den her opskrift, har jeg før brugt til at lave brownies med
Kokosmuffinsmedchokolade. Bananmuffinsmedchokolade. Derudover er de sødet med banan, så der er lidt mindre sukker i end i almindelige muffins, hvilket helt sikkert er en fordel, og bananen holder muffinsne fugtige og lækre og friske længe
CHOKO-BANAN-KANEL MUFFINS. bland op med lidt vanilje), lakridspulver og hakket/revet mørk chokolade. Tril kuglerne i kokos, frysetørret hindbær, kanel, honningristet finhakket mandler, hasselnøddeflager, lakridspulver, chokolade eller andet – god fornøjelse
Hak dadlerne i små stykker og kom dem i blenderen sammen medkokos olie, kokosmelog citronsaft. Lad kagerne køle af og kom smeltet mørk chokalade på og pynt med hakkede usaltede pistacienødder