Saftige chokomuffins med appelsin og cremet mascarponefrosting. Muffinsdej. Hvis du tilfældigvis lige har nogle dragerede farverige æg liggende i skuffen, så bruger du da bare dem – men de her chokolademandler, fra Favorina, synes jeg nu også gør det meget godt som små æg i rederne af frosting ovenpå kagerne
Frosting. Før jeg begyndte at eksperimentere rigtig i køkkenet, lavede jeg næsten altid disse oreo muffins, hvis jeg fik gæster eller til andre arrangementer, de var altid et sikkert hit
I dag blev fredagskagen til appelsin cupcakes med chokolade frosting, og de blev rigtig lækre. Lette og luftige og den friske appelsinsmag klæder den lækre og sikkert syndige chokolade frosting så godt
Hej kagefansI den her uge vil jeg eksperimentere med chokolade lakrids muffins og her er ingredienserne til 10 stk. Muffins125 g smør1 dl vand225 g sukkerKorn fra 1/2 stang vanilje3 store hele æg140 g hvedemel50 g kakao1/2 tsk bagepulver10 muffinforme1 glas lakridssirup (du skal ikke bruge det hele, men det er også meget velsmagende på is, fx. Salling Super)FrostingEn pose eller dåse god blød sød lakrids300 g flormelis100 g smør40 g kakaoCa
Du må endelig ikke piske, da dette fjerner luften fra dine muffins. Opskriften er med Swiss Buttercream Marengs, hvilket jeg næsten altid bruger som frosting på mine cupcakes
Som jeg skrev i mit indlæg igår, så måtte jeg jo eksperimentere med den der frosting, så jeg forsøgte mig frem og endte med, hvad jeg selv i al beskedenhed vil kalde for et tæt på perfekt resultat