Mozzarella roulade opskrifter

Hjemmebagte pizzasnegle til os!

Hjemmebagte pizzasnegle til os!

Dejen med fyld rulles til en roulade, som skæres i ca. 100 gram Revet ost, mozzarella 10%. 100 gram Revet ost, mozzarella 10%
Farsbrød med krydderurter og ost

Farsbrød med krydderurter og ost

Nu rulles farsen som en roulade på den lange led. 750 g oksefars500 g fars af kalv/flæsk, det kan også være rent oksefars1 stort løg, hakket3 æg2 dl havregryn3 dl af en dåse hakkede flående tomatersalt og friskkværnet peberen stor håndfuld krydderurter, jeg brugte persille, basillikum og oregano, let hakket200 g revet mozzarella ostlidt rasp til at drysse over farsbrødetDe 2 slags fars blandes med løg, æg, havregryn, tomater med væde og salt og peber
Farsbrødsroulade med spinat

Farsbrødsroulade med spinat

mozzarellaost. Jeg havde inde ved Kinna set en farsbrødsroulade med spinat som så drøngodt ud. Fordel dernæst mozzarellaen i mindre stykker over spinaten (riv mozarellaen i hånden istedet for at skære i den)
Stromboli med grøntsager

Stromboli med grøntsager

revet mozzarella. dejen tæt sammen om fyldet som en roulade og pres kanten sammen. mozzarella langs den ene kant tættest på dig, og gentag med ricotta