Skær en lille slids på den lange led ind i brysterne, og læg lidt mozzarella derind sammen med en foldet skive mortadella og en lille håndfuld af brødterningerne
Server med godt brød. Skær mozzarella ud i skiver. Kan kun sige "Prøv dem" 2 personer 2 ferskner eller nektariner 2 håndfulde rucola 4 skiver serranoskinke 200 gr frisk mozzarella4 skiver serrano eller parma-skinke 1 spsk citronsaft 4 spsk god jomfruolivenolie Havsalt og friskkværnet peber Tænd ovnen på 200 gr. Læg skinken på bagepapir på en bageplade og rist den sprød i ovnen i 5-8 minutter. 200 gr frisk mozzarella
Smør brødet med pesto og læg skiver af mozzarella og kvarte artiskokker på. Små lækre brød til en hurtig frokost, en utraditionel forret eller en del af et tapas- eller buffetbord
Drys til sidst med lidt brødcroutonerovenpå. Denne salat endte med at være den mest populære og blev spist rub og stub på trods af dens absolutte enkeltehed
Måltidet fuldendes med et lækkert, hjemmebagt madbrød, som I også vil få opskriften på her på bloggen, når vi forhåbentlig får tid til at sætte os sammen og blogge igen inden alt for længe
Mozzarellabrød. Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved bageren
¾ cup shredded Mozzarella cheese (or other melting cheese). Preheat the oven to 180C/350F. Combine butter, garlic and salt in a heatproof bowl and melt in the microwave