Legg på spekeskinke, tomater skåret i tynne skiver og skiver av mozzarella. Jeg kaller det pizza pronto og er perfekt når du plutselig har lyst på pizza
Deep Pan Pizza. lidt pizzaolie på. 1 mozzarella. Fordel så osten og kyl pizzaen i ovnen ved 225 grader i 20-15 minutter til pizzaens dej er sprød og gylden, osten smeltet og det hele bare ser og dufter rigtig. 1 mozzarella
Den ‘rå’ pizza inden mødet med den meget varme pizzasten og ditto “ovn”… Pizzaen var smurt med en fyldig “chunkey” tomat sovs og toppet med chorizo, grillet squash, grilllet peberfrugt og naturligvis mozzarella i to varianter samt frisk timian
Vi havde været i torvehallerne og få den mest fabelagtige pizza hos Gorms, hvilket fik mig til at google denne opskrift og eksperimentere lidt med at få mere varme i grillen
- Man putter tomatsaucen ind i ovnen, og deler sin ”hele” mozzarella i stykker oven på saucen. - Bagepladen skal have været inde i ovnen så den er varm, når man trækker pizzaen over på den varme plade, får pizzaen et varmechok, og bliver mere sprød
noget godt oliven olie over mozzarella’en. Fredag er jo pizza aften hjemme hos os. Desværre er en traditionel pizza ikke forenelig med MK principperne – øv
"En alternativ form for pizza, som sørme også er sund". Denne opskrift stammer fra en blog kaldet foodies'n'fashion, og jeg tænkte det samme som ejeren har skrevet om pizzaen
- frisk mozzarella. I weekenden var der pizza på menuen. frisk mozzarella. Lørdag var store hyggedag her hjemme, hvilket betød ingen træning, sove længe, madrasser i stuen, film på fjerneren og pizza