Lækker italiensk skine, revet mozzarella og champingon. Jeg er så vildt begejstret, at jeg er nødt til at dele mine hjemmelavede pizzaer pågrill med jer
Fordel scrambled æg, tomat, bacon og mozzarellapå brødet. Skær tomat og mozzarella i skiver. Hæld æggeblandingen på en varm pande og scramble dem i få minutter
Den ‘rå’ pizza inden mødet med den meget varme pizzasten og ditto “ovn”… Pizzaen var smurt med en fyldig “chunkey” tomat sovs og toppet med chorizo, grillet squash, grilllet peberfrugt og naturligvis mozzarella i to varianter samt frisk timian
Særligt smager mascarpone helt fantastisk på pizza. Vi havde været i torvehallerne og få den mest fabelagtige pizza hos Gorms, hvilket fik mig til at google denne opskrift og eksperimentere lidt med at få mere varme i grillen
Læg tomat og mozzarellapå og læg låg pågrillen. Skær mozzarellaen i skiver. olivenolie på hver da de halve boller og grill bollerne på begge sider til de er sprøde – og tag dem af
Mozzarella ost (rigtig mozzerella, ikke det gummiagtige i strimler) - ca. Min bedre halvdel og jeg kom på, at man måtte kunne lave pizza pågrill - resultatet blev forrygende
Herefter rives mozzarellaen i strimler og placeres rundt på pizzaen. Så er der dømt lækkert kød på pizzaen, og kan man lide bøf bearnaise, så er denne pizza tæt på at opfylde alle behov i den retning