Selvom kagerne i dag er kendt som en traditionel dessert på øen, så var den oprindeligt en symbolsk hovedret, som fårehyrderne fik af deres koner, når de kom hjem fra vandring med fårene, og man havde lavet frisk fåremælksost
Jeg brugte tomatsovs, lufttørret skinke, champignon, squash og mozzarellaost. Jeg har været enormt frustreret over det, hvilket ikke ligefrem hjælper på den gode energi omkring kosten - det blev en ond cirkel
Jeg havde nemlig hørt meget godt om den ikke-mere-helt-så-nye italiensk-agtige BÆST, og at de laver deres egen øko mozzarella fra bunden hver dag, i deres eget mejeri (som man tilmed kan komme til at se), så da min veninde synes det lød spændende reserverede jeg spændt bord
Og bedst af alt burrata ostpå toppen, der minder om en mere blød mozzarella. Jeg fik en med gedeost til frokost og fortrød lidt, at jeg ikke fik en kage til dessert også
Pizzaen var med mozzarella, bacon (så sprødt, at det næsten mindede om flæskesvær), peccorino, persille, og cherry tomater, og så var den ultra tynd og sprød i kanten
Sunde kan man nok ikke helt kalde dem, med det store indhold af ost. runde over på tallerkenen. Der blev delt lidt slik ud til kollegerne (og selvfølgelig kage – den kommer
er virkelig lækker med sine solmodne tomater, bløde mozzarella og store sprøde. grillet på en grill eller stegepande og fyldt med ost og andre gode sager