Da datteren for nylig var hos mig nogle dage, lavede jeg denne italienske ret med squash og skinke. Eller rettere, det var nu tern af hamburgerryg jeg brugte, da jeg havde et stykke kogt hamburgerryg i fryseren
Fersk mozerella og revet mozerella. Parmaskinke er veldig godt, spesielt når du snurrer den rundt kyllingen Visste du at parmaskinken med kronemerket på betyr at skinken er lagret i minst 12 måneder, og kun de beste skinkene brennmerkes med denne kronen og selges som parmaskinke
En klassisk Caprese med røde og gule tomater, frisk basilikum, mozerella og friskkværnet peber. Med fare for at gentage mig selv, så vil jeg gerne hylde det italienske køkken
Jeg skulle bruge brødet til en superlækker italienskinspireret pastaret med tomater, mozerella og basilikum (retten kommer også ind på bloggen) og det passede perfekt til
var det æg eller mozerella. For nylig hørte jeg fra en pålidelig kilde, at en af mine foretrukne spisesteder i Århus, nemlig Memphis Roadhouse, netop havde skiftet menukort
Topping til pizzaen, jeg brugte skinke, pepperoni, revet mozerella og massere af oregano. Jeg har gået det seneste, og haft en helt ustyrlig lyst til pizzasnegle og squashboller
Skær mozerella i tynde skiver. Fyld med salat, tomat, parma og mozerella. Super lækre Panini. Fyldet komplimenterer hinanden godt, og er der noget de yngste ikke er til, så kan det undlades eller erstattes af noget andet
Mozerella. Jeg elsker, når aftensmaden er nem at lave. Denne æggekage opfylder netop dette krav, og hvis man lige tweaker den almindelige opskrift en smule, så står man faktisk også med en sund en af slagsen
Tag en klump mozerella og bryd den i mindre stykker og tilføj den til æggemassen. Da jeg umuligt kan trumfe tarteletter med høns og asparges igennem på ugentlig basis - ville ellers gerne, idet det jo smager frygteligt godt - har jeg fundet en smutvej, der smager lidt af det samme